Wednesday, April 27, 2011

My Life’s Story Blog First Giveaway

Assalamualaikum. terus kpd content >

Katanya nk tumpang Glemer kat blog2 yg join? so aku pon letak la...kasi chan...lawak ja!

JOIN LA!
FYI, ni 1st time i view blog dia. treus nak join contest. MoTIF? 
Sebabnya, syarat2 yang dikenakan untuk menduduiki peperilsaan ini? [*mood br hbes exam] join corntoz contest ni senang sgt. lagipun, Suka ayat yang ni,

 Follow belog ini!! grr… heee… eh.. yang ini tak wajib hoke! Sebab My tanak lah y’ols follow atas sebab terpaksa hehe. Tanak follow pun takpe but make sure y’ols hapdet bila My umumkan pemenang nanti hoke!^_^. 

Tapi atas dasar kemanusiaan, hormat kpd pemilik blog, Aku Follow okay. Follower yg ke 617! Ikhlas. Si manis ni pon xde la nak minx bende2 yang bukan2 so aku pon dengan suka suki hati menempekkan url aku ni skali. Cepat2, peraduan gores dan menang ni tamat 3 hr sblm Cik ni g Vietnam! *tiada tarikh yg specific. hehe

so Orang yang sgt istimewa yang di Tag adalah:

 Dua2 dah di inform. complete! hehehe. Wish me luck guys!

2 comments:

mynameismy said...

Entry anda sedang diadili..0_o

tenks join...

n hrp hbgn antare blogger tdk terbatas di GA ini sahaja....:)

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/05/masa-untuk-mengadili-entry-entry.html

firdausjaafar said...

Thanx u.. hrap dpt menang contest ni!!!