Wednesday, April 6, 2011

GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN

bestnya kalau dpt hadiah ni... nak join? klik sini!

Sekarang sudah aktif menceburkan diri dalam segmen dan give away.
curious + excited + hadiah yang comel.
thanx to OdydOdif sbb tag me! caranya? mudah jer... sure boleh ikut...hehe

1. Buat entry simple yang bertajuk “GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN

2. Letak banner giveaway di atas di dalam entry. Jangan lupa link kan ke entry ini ye!!

3. Tag 3 orang rakan untuk join contest ini (sapa – sapa pun boleh tapi mestilah blogger )

4. Tinggalkan link entri kat bawah ruangan komen supaya senang darkbatman.com nak jejak entri anda semua. Kehkehkeh!

5. Giveaway terbuka kepada semua blogger tidak kira umur dan jantina. Kehkehkeh!!

6. Giveaway bermula hari ini, dan tarikh tutupnya ialah pada 9hb April 2011, iaitu hari sabtu. Pemenang giveaway akan diumumkan pada 10hb April (Ahad).

tiba masanya men "tag" three dearest fellas...

Again, hopefully menang. To ALL contestants, wish u all the best! sayang krank..
Not to be forgotten, Mr Darkbatman! Thanx you!

3 comments:

Aman Ibrahim said...

gud lux pren hehehe..
kalau menang share k, kerat dua haha

OdydOdif said...

may dat wallet will be mine...
huhuhu...wallet sini mahal

firdausjaafar said...

Thanx aman...later i take parang cut to half the give u. haha

Odydodif:InsyaAllah, prayhard for that yer... thanx for tagging me...:)