Thursday, April 21, 2011

Sir, Nape Malas sgt ni?

Ni la akibatnya kalau exam berminggu2. 
Ni la jgak akibatnya klau da muak dgn buku2 yg perlu dibaca n di analyse satu2.
bukan nak ckp aku ni malas tahap gaban ke hape. tapi itu agaknya hakikat.
Adeh.....


Fyi, my next paper is on next Monday. n not to be forgotten, last paper is on Wednesday! tyme ni.... Ya ampun, Allah ja yang tau mcm mn malasnya aku nak stdy. On dat Monday is Language Awareness, n then Wed is Introduction to literature. best kan? tapi aku ni 20% je rsnya stdy. asyik muvi muvi muvi.... 


KO NAK FRUST MENONGGENG KE SIR YANG XNK STDY NI?




Bl tgk org len stdy, jeles gak....tapi apakan daya, nasib badan xmau stdy. 
Any suggestion?
Doa je la kan byk2 supaya dipermudahkan segala2nya. Amin...
aP2 pn, wish me LUCK guys! syg krank....


Moral of the story: tekadkan azam yang tinggi supaya dapat dicontohi oleh murid2 sekalian di masa hadapan! Lol~

5 comments:

salina sayang said...

xyah study laaa....baik kau packing barang..kan dah nk cuti.hahaha

firdausjaafar said...

adeh.... syg oi.... aku lmbt g blik. maybee 2nd week of may baru blik..kna bl lap dlu. adehh....

Aman Ibrahim said...

mantap ayat syg~ cuti cuti, jom cuti sepuas puasnya.. ciwi

salina sayang said...

firdaus:asalnye balik lmbt?

aman: kau mmg, nanti nak gi mane2 ckp kat mak kau dulu, jangan ikut kaki je..nnt jadi pape kang susah,

firdausjaafar said...

Haha. Ak nk kne g kl dlu. Plus, abg ak xleh cuti 1st week. My famly nk dtg..... yeay@!!