Thursday, April 7, 2011

BEN ASHAARI BUAT GILA LAGI

Assalamualikum....

Another interesting segment! click HERE....
KENAPA "HENSEM ITU AKU" NAK JOIN SEGMEN BEN ASHAARI?

Move on! here are 4 reasons why i think that i wana join BEN ASHAARI'S segmen.

Firstly, nak Cari Pengalaman. Pengalaman yang dmaksudkan di sini adalah aku sebagai new comers, nak jugak ikut perkembangan Otai2 blog yang disebut2...

Secondly, Terpengaruh dgn rakan Sebaya. Nak tahu knp? Sebab.. hampir setiap kali buka dashboard, mesti ade je my colleagues yang masuk segmen. ini xleh jadi! haha

Thirdly, of kos, mcm kebanyakan orang jgak, Nak tambah Traffic. so Far, ALHAMDULILLAH, bersyukur sgt sbb da meningkat my traffic. Wlaupon Berusia lebih kurang Seminggu, 19 folowers are not bad kan?

Lastly, Nak isi masa suntuk. Masa Suntuk? pelik kan? Orang sllnya akan isi masa lapang. Aku lak nk isi masa suntuk? hurm... tapi itu lah yang berlaku. Orang sibuk stdy dah nak exm, aku sempat lagi nak join segmen. tak kah ianya dipanggil mengisi masa suntuk? fikir2kan! hehehe...

I think that I have provided a clear reasons why i wanted to join BEN ASHAARI's Segmen!
Thanx you guys!
Assalamualaikum!

2 comments:

HAZWAN17 said...

banyak btul segmen bro ben ni..sampai tak terkejar

firdausjaafar said...

tu lah fasal. xbc syarat lak tu aku ni. men redah masuk je. hahaa