Tuesday, April 5, 2011

BerCinta dgn Teman Baik?

Assalamualaikum.
This very entry is for nutin. Just a point to pause n ponder.

Pernah korunk terlibat dgn bende2 alah ni?
Bercinta dgn teman Baik sendiri?
Mesti penah kan?
Mcm ne rs?
Best?

Okay la. jwpan tu terpulang kat tuan empunya badan. Malam ni terpanggil nk buat entry ni. tah knp? Tibe2 terpkir nak buat.
So just ikut je ap jari ni tulis.*pdhal ko pkai kpla hotak jgak tyme nak buat entry ni pidut!
okay fine....

Pernah antara kurunk ni rs, kawan tempat blaja ke.... teman tmpat kerja ke...
yang ade jatuh hati kat korunk?
Ape response?

Kan Best kalau Mcm ni?
*sorry guys, dis is da sweetest pic dat i could find  in Google. Credit to him.


Actually rs mcm da melalut je tulis ni. Bak kate Helmi Zaki, APEKAH?
Hurm.. aku xpernah ade pengalaman bercinta dgn kwan baik sendiri. yelah, nm pon kwan. tapi xtau la sau hari nanti...who knows? hurm...

Tapi kan, rs mcm susah je.. komitmen. wlaupon aku rs entry ni mengarut, o tergantung o anything yg uols rs xdpt nk convey, im sorry.... hehehe.

Thanx for reading!
regards, Mr Hensem yg baJet!
Assalamualaikum. :)

5 comments:

HelMi ZaKi said...

wah..
aku telah terpanggil utk ponder and wonder..
bercinta ngn kawan sendiri..
x best r..
baek bercinta ngn kucing lagi best.. hahahha...
joking2..

Aduka zulkifli said...

Xsalah pun kalau bercinta dengan kawan baik sendiri...setidaknya dah kenal hati budi kan?????

firdausjaafar said...

Haha... thanx memberi pendapat... aduka n helmi..thanx!!

ckozarith . said...

bcinta dgn kwn baik sndri ni actually bst jgak, sbb kita dh knal dia sblm kpel kan. cuma kalau dh break nnt, susah sikit nak kwn balik. huuu T__T

firdausjaafar said...

yea, agree with you CK!
ade betulnya.
harap klau da kapel ngan kwan baik tu, berkekalan hendaknya...hehe