Saturday, April 2, 2011

Mo_0dy.?

Assalamualaikum.. 
hari ke-2 berblog, xtahu dah nk tulis ape. tapi, bukak2 blog td ade comment n da 2 follower. kudos! exciiiited.
credit to my prens yang tunjuk ajar, tolong itu ini. 
well, it goes to emy n aman la op kos....


introducing... mr Nice guy and emy GORges...!




Ekceli, ckap fasal emy n aman ni, dorang ni la yg paling baik ngan aku kat tmpat stdy ni. 
pergi menjalang  oops! berjalan2 pn sama2, mkn sama2, tido pon kdg2 sama2. natijahnya, sume sama2 lah, kcuali berak, kencing n etc etc etc. *tu pon sebab xshare benda tu. LmaO~!
okay borink, scrap it! haha


ni plak....bersama aman cute a.k.a Otai blog antara kami bertiga!




Move on..hati ni sbnarnya gundah gulana... banyak benda yg difikirkan.
MUET, FINAL EXAM, ASGMEN yg xhbes2. aduh... tah la. klau yang non academic lak, risau fsal Duit yg semakin Banyak, da lama xbalik umah, rindu dow kat famly..


MOOD SERIOUS
~Cakap fsal mood serious ni, nk cterla satu benda. ade org x kisah, tapi nerake aku kisah a.k.a hell i do care. serabut rasanya aku bl tau benda ni. pic aku kat fb kna curi. klau nak sgt pon, minx la elok2, ni x, da la amek, pastu dok buat lahanat kat pic aku tu. Boleh plak dok buat profil aku kat satu laman sosial xguna tu.


First time dapat msg kat fb: salam, eh u ade buat akaun kat dot dot dot ke? just now ade nmpak. 
mamat hensem: hell to the big NO! shut. aku ingat blh caye org kat fb tu. shit la. bukan ape, bg aku, bende2 ni sangat xmature, nk ckp aku ni hensem, xde la mcm sharmila tagor. sharmila? wadehel? haha. just aku kdang2 je bajet hensem. tgok blog title pon da tau mamai bajet kan!!!


as time goes by, aku kdg2 rs mcm nak dlete je sume social acc aku tu. tp sayang plak. 
ape nk buat? orang nak dengki, lama2 kena kat diri smula baru tau! 
aku doakan orang2 yang sedemikian, cepat2 la berubah ye. ingat, kita hidup ni, bukan nak tongkat dunia. ingat mati sm occay! 


p/s: I ni nude,opps.....noob, so, klau rs boring, silalah jgn tinggal ape2. bg komen yang membina pon ok gak, instead of : " I think dat ur blog is suck, just scrap it......!" haha.. 
Okay sayang2 sekalian. Assalamualaikum... 

2 comments:

Aman Ibrahim said...

budak cute serta otai datang membaca..

bagus bagus ader peningkatan, all the best in this new hobby, jgn segan nak tanyer budak cute and i'll help u as long i can and may Allah bless you my dear friend

firdausjaafar said...

hehe...thanx aman!

baiklah sifu, nanti dewa tanya sifu klau xtau ek....!
mercy! may God bless u too!